/>

Κατασκευή Eshop

Γιατί χρειάζομαι ένα Eshop?

Στη εποχή που ζούμε το διαδίκτυο και η χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών καταλαμβάνουν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Η άφιξη της πανδημίας του covid-19 μεταξύ των πολλών αλλαγών που έφερε στη ζωή μας, έδωσε μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό που ήδη οι πιο πολλοί γνωρίζαμε ότι υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν και άλλοι  τρόποι προσέγγισης του καταναλωτικού κοινού πέρα από το παραδοσιακό κατάστημα. Συνεπώς η κατασκευή ενός eshop έγινε πρωτεύουσα ανάγκη για μια επιχείρηση.

Σε παγκόσμια κλίμακα όλες οι έρευνες που έχουν γίνει έχουν δείξει πως το εμπόριο μέσω του διαδικτύου αφενός αναπτύχθηκε εν μέσω της πανδημίας αφετέρου έδειξε και τον δρόμο για το μέλλον στις αγοραπωλησίες. Οι περισσότερες χώρες στο εξωτερικό βέβαια την λύση του διαδικτυακού εμπορίου σαφώς και την είχαν αναπτύξει νωρίτερα, εκεί όμως πλέον έγινε σαφές σε όλους γιατί τελικά η κατασκευή eshop είναι μονόδρομος.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Omega Design με Woocommerce

Επιστρέφουμε όμως στη χώρα μας και θα απαντήσουμε στο ερώτημα γιατί χρείαζομαι ένα eshop.

 • Με ένα eshop μπορώ ανα πάσα στιγμή και ώρα να δειγματίσω  στους πελάτες μου τη γκάμα των προιόντων μου.
 • Με ένα eshop μπορώ να ενημερώσω τους πελάτες μου σε πραγματικό χρόνο για την κατάσταση της αποθήκης μου, βάσει της διαθεσιμότητας των προιόντων μου.
 • Με ένα eshop μπορώ να ενημερώσω τους πελάτες μου για τα προιόντα τα οποία περιμένω να έρθουν προσεχώς.
 • Με ένα eshop ουσιαστικά έχω ένα πωλητή ο οποίος δουλεύει για εμένα 24 ώρες την μέρα, κάθε μέρα χωρίς ρεπό , άδειες κλπ . Ο πωλητής αυτός μάλιστα μου έχει κοστίσει το αντίτιμο της κατασκευής του eshop, συνεπώς δεν θα χρειαστεί ούτε μισθό, ούτε επιδόματα.
 •  Επίσης το eshop είναι το μόνο είδος καταστήματος που δεν έχει πάγια έξοδα πλήν την ετήσιας φιλοξενίας. Συνεπώς τα κέρδη απο τις πωλήσεις του είναι μεγαλύτερα σε σχέση με ενός συμβατικού καταστήματος.

Τι μπορεί να μου προσφέρει η Omega Design

Στην Omega Design στόχος μας δεν είναι απλώς να φτιάξουμε το eshop σας. Η επιτυχία μας ξεκινάει όταν φτιάξουμε το eshop που πραγματικά ανταποκρίνεται σε εσάς, στην προσωπική σας αισθητική αλλά και στις επαγγελματικές ανάγκες.

Ως εκ τούτου ακολουθούμε κάποιες τακτικές έτσι ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη κατασκευή του eshop του συνεργάτη μας, δηλαδή εσάς!

Στην εικόνα αριστερά έχουμε σημειώσει τρία απο τα πιο βασικά στοιχεία που τηρούμε για την υλοποίηση του κάθε project.

 1. Σωστά δομημένα φίλτρα τα οποία καταλαμβάνουν πάντα μεγάλο μέρος του layout έτσι ώστε ο πελάτης να μπορεί να φιλτράρει σωστά και να αναζητήσει με επιτυχία το προιόν που ψάχνει.
 2. Το product loop πάντα διαθέτει τα σωστά χαρακτηριστικά στην εξωτερική του πλευρά, όπως τίτλος, τιμή και εννοείται πάντα ορίζουμε τα μεγέθη των εικόνων σας έτσι ώστε να υπάρχει ομοιομορφία και συνοχή στη σελίδα του καταστήματος.
 3. Κάθε σειρά του eshop θα περιέχει 3 το πολύ 4 προιόντα και όχι παραπάνω για να μη κουράζεται και μπερδεύεται ο πελάτης.

Εν ολίγοις το κάθε project που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να το μελετήσουμε αλλά και να το συζητήσουμε μαζί σας έτσι ώστε να μπορέσετε να μείνετε ευχαριστημένοι από εμάς αλλά και να καταφέρουμε να είμαστε άξιοι των προσδοκιών σας από εμάς.

Advanced Product Loop

Δυνατότητα παροχής πολλών πληροφοριών για τα προϊόντα  στο Product Loop.

 Πιο συγκεκριμένα μπορούμε να εξάγουμε τις παρακάτω πληροφορίες:

 1. Διαθέσιμα Χρώματα Προϊόντος.
 2. Διαθέσιμοι Συνδυασμοί Χρωμάτων Προϊόντος.
 3. Διαθέσιμα Μεγέθη του Προϊόντος.
 4. Δυνατότητα διαφορετικών παραλλαγών των προϊόντων όπως ρολόι με ασημί με καφέ λουράκι και με μαύρο λουράκι.
 5. Δυναμική σύνδεση εικόνων των προϊόντων ανάλογα με την επιλογή σας, δηλαδή αν επιλέξετε το μπλε λουράκι στο ρολόι αυτόματα φαίνεται το λουράκι με το μπλε χρώμα.

Basic Woocommerce

400
Βασική Ανάλυση εργασιών
Σύνολο Σελίδων 4
Βασικός Σχεδιασμός
Domain Name
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται Hosting

Advanced Woocommerce

600
Ανάπτυξη Λιανικών Πωλήσεων.
Ανάλυση Κατηγοριών - Υποκατηγοριών Προιόντων.
Αναλυτική περιγραφή αντικειμένου επιχείρησης
Φιλτράρισμα των προϊόντων στο βαθμό που επιθυμεί ο πελάτης με ειδικό πρόσθετο.
Δυνατότητα προσθήκης προϊόντων στα αγαπημένα.
Δυνατότητα σύγκρισης προϊόντων.
Σύνδεση του eshop με τράπεζες (Stripe, Viva Payment Gateway).
Στην τιμή περιλαμβάνεται Domain Name.
Στην τιμή περιλαμβάνεται Hosting ενός έτους.
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η εισαγωγή προϊόντων παρέχεται όμως πλήρης εκπαίδευση γι ‘αυτό.
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Θα θέλατε να μιλήσουμε για το δικό σας κατάστημα;