Κατασκευή Eshop

Γιατί χρειάζομαι ένα Eshop?

Στη εποχή που ζούμε το διαδίκτυο και η χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών καταλαμβάνουν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Η άφιξη της πανδημίας του covid-19 μεταξύ των πολλών αλλαγών που έφερε στη ζωή μας, έδωσε μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό που ήδη οι πιο πολλοί γνωρίζαμε ότι υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν και άλλοι  τρόποι προσέγγισης του καταναλωτικού κοινού πέρα απο το παραδοσιακό κατάστημα.

Σε παγκόσμια κλίμακα όλες οι έρευνες που έχουν γίνει έχουν δείξει πως το εμπόριο μέσω του διαδικτύου αφενός αναπτύχθηκε εν μέσω της πανδημίας αφετέρου έδειξε και τον δρόμο για το μέλλον στις αγοραπωλησίες. Οι περοσσότερες χώρες στο εξωτερικό βέβαια την λύση του διαδικτυακού εμπορίου σαφως και την είχαν αναπτύξει νωρίτερα, εκεί όμως πλέον έγινε σαφές σε όλους γιατί τελικά χρειάζεται ένα eshop.

 

Επιστρέφουμε όμως στη χώρα μας και θα απαντήσουμε στο ερώτημα γιατί χρείαζομαι ένα eshop.

  1. Με ένα eshop μπορώ ανα πάσα στιγμή και ώρα να δειγματίσω  στους πελάτες μου τη γκάμα των προιόντων μου.
  2. Με ένα eshop μπορώ να ενημερώσω τους πελάτες μου σε πραγματικό χρόνο για την κατάσταση της αποθήκης μου, βάσει της διαθεσιμότητας των προιόντων μου.
  3. Με ένα eshop μπορώ να ενημερώσω τους πελάτες μου για τα προιόντα τα οποία περιμένω να έρθουν προσεχώς.
  4. Με ένα eshop ουσιαστικά έχω ένα πωλητή ο οποίος δουλεύει για εμένα 24 ώρες την μέρα, κάθε μέρα χωρίς ρεπό , άδειες κλπ . Ο πωλητής αυτός μάλιστα μου έχει κοστίσει το αντίτιμο της κατασκευής του eshop, συνεπώς δεν θα χρειαστεί ούτε μισθό, ούτε επιδόματα.
  5.  Επίσης το eshop είναι το μόνο είδος καταστήματος που δεν έχει πάγια έξοδα πλήν την ετήσιας φιλοξενίας. Συνεπώς τα κέρδη απο τις πωλήσεις του είναι μεγαλύτερα σε σχέση με ενός συμβατικού καταστήματος.
ecommerce omega design

Τι μπορεί να μου προσφέρει η Omega Design

Στην Omega Design στόχος μας δεν είναι απλώς να φτιάξουμε το eshop σας. Η επιτυχία μας ξεκινάει όταν φτιάξουμε το eshop που πραγματικά ανταποκρίνεται σε εσάς, στην προσωπική σας αισθητική αλλά και στις επαγγελματικές ανάγκες.

Ως εκ τούτου ακολουθούμε κάποιες τακτικές έτσι ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον συνεργάτη μας, δηλαδή εσάς!

Στην εικόνα αριστερά έχουμε σημειώσει τρία απο τα πιο βασικά στοιχεία που τηρούμε για την υλοποίηση του κάθε project.

  1. Σωστά δομημένα φίλτρα τα οποία καταλαμβάνουν πάντα μεγάλο μέρος του layout έτσι ώστε ο πελάτης να μπορεί να φιλτράρει σωστά και να αναζητήσει με επιτυχία το προιόν που αναζητά.
  2. Το product loop πάντα διαθέτει τα σωστά χαρακτηριστικά στην εξωτερική του πλευρά, όπως τίτλος, τιμή και εννοείται πάντα ορίζουμε τα μεγέθη των εικόνων σας έτσι ώστε να υπάρχει ομοιομορφία και συνοχή στη σελίδα του καταστήματος.
  3. Κάθε σειρά του eshop θα περιέχει 3 το πολύ 4 προιόντα και όχι παραπάνω για να μη κουράζεται και μπερδεύεται ο πελάτης.

Εν ολίγοις το κάθε project που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να το μελετήσουμε αλλά και να το συζητήσουμε μαζί σας έτσι ώστε να μπορέσετε να μείνετε ευχαριστημένοι από εμάς αλλά και να καταφέρουμε να είμαστε άξιοι των προσδοκιών σας από εμάς.