Web Design

Κατασκευή Ιστοσελίδων Omega Design

Είτε πρόκειται για ένα απλό wordpress site, είτε για ένα περίπλοκο eshop, είτε απλά θέλεις να φτιάξεις ένα blog για να μπορείς να εξασκείς το χόμπυ σου εμείς είμαστε εδώ έτοιμοι να σου προσφέρουμε ένα πραγματικά συναρπαστικό αποτέλεσμα στην κατασκευή ιστοσελίδων

Η ομάδα μας πλήρως ενημερωμένη στα σημερινα δρώμενα της κατασκευής ιστοσελίδων θα δημιουργήσει το site σου με γνώμονα την πλήρη λειτουργικότητα.

Θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις απαραίτητες γλώσσες προγραμματισμού στο back – end όπως html, css, javascript, PHP, My SQL έτσι ώστε το wordpress site σου να πληρεί όλες τις προυποθέσεις για ένα σύγχρονο και σωστα δομημένο site.

Τέλος το αποτέλεσμα θα είναι full responsive έτσι ώστε να μπορεί περιηγηθεί σωστά ο χρήστης οποιασδήποτε κινητής τηλεφωνικής συσκευής ή τάμπλετ.

Κατασκευή Ιστοσελίδων σε CMS WordPress

Κατασκευή Ιστοσελίδων WordPress Omega Design

Γιατί το WordPress είναι το κατάλληλο CMS;

 • Εύκολο στη διαχείριση.
 • Δυνατότητα σχεδιασμού της κάθε σελίδας με πολύπλοκα animations και γραφικά.
 • Δυνατότητα παραμετροποίησης σε βαθμό που να κάνει τόσο συγκεκριμένες και advanced λειτουργίες, βάσει των αναγκών σας.
 • Μπορεί πολύ εύκολα από μία ιστοσελίδα να αναβαθμιστεί σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Γιατί διαφέρουμε στην Omega Design?

Κατασκευή Ιστοσελίδων Omega Design

Κατασκευή Ιστοσελίδων με κριτήριο την απόλυτη ικανοποίηση σας.

Στην Omega Design το κριτήριο μας για την κατασκευή  ιστοσελίδων  είναι πρωτίστως η απόλυτη ικανοποίηση σας από το αποτέλεσμα.

Έχοντας αυτό λοιπόν στον νου, θα κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα σας σε άμεση συνεργασία μαζί σας. Όταν λοιπόν σιγουρευτούμε πως βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι τότε σίγουρα το επόμενο βήμα για εμάς θα είναι να σας παραδώσουμε μία σελίδα που θα πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 • Εύκολη λειτουργία για τον πελάτη που επιθυμεί να την διαχειριστεί και να κάνει αλλαγές.
 • Εύκολη περιήγηση για τον τελικό χρήστη που θα μπει να ψάξει να βρει πληροφορίες.
 • Σωστά δομημένες εικόνες και κείμενα έτσι ώστε να είναι τα πάντα απολύτως κατανοητά από όλους.
 • Απαντήσεις στις πιθανές ερωτήσεις που θα έχουν οι πελάτες για την σελίδα και την εταιρία που επισκέπτονται.
 • Κατασκευή της σελίδας με 100 % responsive τρόπο έτσι ώστε να μπορεί να φαίνεται σωστά από όλες τις συσκευές. (Desktop, Laptop, Tablet, Mobile).
 • SSL πιστοποιητικό για απόλυτη απόλυτη προστασία από εξωτερικούς κινδύνους.
 • Η σελίδα θα είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο που θα έχει τη βέλτιστη ταχύτητα περιήγησης.
Κατασκευή Ιστοσελίδων Security Omega Design

Ασφάλεια

Πρωταρχικός παράγοντας για εμάς η ασφάλειας της ιστοσελίδας σας. Εφαρμόζουμε όλες τις απαραίτητες τεχνικές για να έχουμε 100% ασφάλεια.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Ταχύτητα Omega Design

Ταχύτητα

Βελτιστοποίηση των εικόνων και του κώδικα της σελίδας σας για τη μέγιστη ταχύτητα περιήγησης, αναφορικά με τα βασικά πρότυπα ταχύτητας που θέτει η Google.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Seo Omega Design

S.E.O.

Όλες οι βασικές ενέργειες σε βελτιστοποίηση του περιεχομένου για να μπορεί η σελίδα σας να ακολουθήσει τις απαιτήσεις της Google για ευρετηρίαση στην πρώτη σελίδα των αναζητήσεων.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Backup Omega Design

Backup

Καθημερινά 2-3 backup στη σελίδα σας αυτόματα από τους servers φιλοξενίας, έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσουμε το ενδεχόμενο απώλειας δεδομένων και να μπορούμε να κάνετε άφοβα αλλαγές.

Basic WordPress

250
Βασική Ανάλυση εργασιών
Σύνολο Σελίδων 4
Βασικός Σχεδιασμός
Domain Name
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Advanced WordPress

450
Πλήρης Ανάπτυξη Αντικειμένου
Απεριόριστες Σελίδες
Σχεδιασμός με γραφικά και animations
Βελτιστοποίηση Εικόνων και Κειμένων (SEO)
Προσθήκη Google Maps και Social Buttons
Προσθήκη Facebook Chat
Στην τιμή περιλαμβάνεται Domain Name
Στην τιμή περιλαμβάνεται Hosting ενός έτους
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Ποιος τύπος ιστοσελίδας σας ενδιαφέρει;

Web Site

Η παρουσίαση μιας εταιρικής σελίδας στις μέρες μας είναι το Α και το Ω της διαφήμισης της. Όλοι μας όταν χρειαζόμαστε μια πληρoφορία το πρώτο μέρος που ανατρέχουμε είναι το διαδίκτυο. Συνεπώς η σωστή εικόνα μίας εταιρείας στο διαδίκτυο έιναι υψίστης σημασίας.

Στην Omega Design έχουμε θέσει ως προτεραιότητα τις υψηλές υπηρεσίες προς εσάς, για αυτό το λόγο πριν ξεκινήσουμε μια σελίδα ερευνούμε πολύ καλά την αγορά ετσι ώστε να προτείνουμε το σωστό όχι μόνο αισθητικά αποτέλεσμα αλλά και εργονομικά. Εν ολίγοις θα σας παραδώσουμε μία σελίδα που θα πληρεί όλες τις απαραίτητες προυποθέσεις σε σχέση με την αγορά και τον ανταγωνισμό της.

E - Shop

Το διαδικτυακό εμπόριο στη εποχή που ζούμε καταλαμβάνει πάνω απο 50% του συνολικού διαδικτύου, ποσοστό απόλυτα φυσιολογικό αφου πλέον μπορούμε απο την άνεση του σπίτιου μας να πάρουμε πληροφορίες ή να αγοράσουμε όποιο προιόν θέλουμε με λίγα μόνο κλικ.

Είναι απόλυτα βέβαιο ότι η παγκόσμια τάση στην αγορά έχει οδηγήσει τον κόσμο στο να εστιάζει όλο και πιο πολύ την αγοραστική του δυνατότητα στο διαδίκτυο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε αυτό που λένε πολλοί ειδικοί του χώρου ότι το να έχεις ένα eshop είναι σα να έχεις ένα πωλητή στη δια΄θεση σου 24/7 επί 365 ημέρες το χρόνο.

Όμως ένα eshop θα πρέπει να είναι εύχρηστο για να μπορεί να έχει αυτό που λέμε “conversions” δηλαδή πωλήσεις.
Στην Omega Design γνωρίζουμε τα συνήθη προβλήματα των eshop όπως το να μη βρίσκετε την Shop σελίδα ή το κουμπί add tο cart να μη δουλεύει σωστά και τα λύνουμε σχεδιάζοντας eshop’s που πραγματικά δημιουργούν “conversions” και σας φέρνουν πωλήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για την κατασκεύη eshop μπορείτε να δείτε εδώ.

Blog

Τα blogs θα λέγαμε αποτελούν το νέο μεγάλο βήμα στην ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των ανθρώπων. Τα στατιστικά λένε πως υπάρχουν 600 εκ. blogs σε όλο τον κόσμο με ενεργούς bloggers 31 εκ., αριθμός που αυξάνεται καθημερινά. Λογική βέβαια εξέλιξη αφού στα blogs μπορούν οι άνθρωποι να μοιραστούν σκέψεις, προβληματισμούς ή ακόμα και λύσεις σε προβλήματα.
Γνωρίζοντας λοιπόν τη σπουδαιότητα των blogs, εδω στην Omega Design θα βοηθήσουμε και εμείς στην έρευνα του επίδοξου blogger έτσι ώστε πριν δημιουργήσουμε το blog του να προτείνουμε λύσεις και λεπτομέρειες που πιθανόν να μη γνωρίζει έστι ώστε να κάνουμε το blog του ακόμα πιο αποδοτικό προς το κοινό του.