Web Design

Είτε πρόκειται για ένα απλό wordpress site, είτε για ένα περίπλοκο eshop, είτε απλά θέλεις να φτιάξεις ένα blog για να μπορείς να εξασκείς το χόμπυ σου εμείς είμαστε εδώ έτοιμοι να σου προσφέρουμε ένα πραγματικά συναρπαστικό αποτέλεσμα στην κατασκευή ιστοσελίδων

Η ομάδα μας πλήρως ενημερωμένη στα σημερινα δρώμενα της κατασκευής ιστοσελίδων θα δημιουργήσει το site σου με γνώμονα την πλήρη λειτουργικότητα.

Θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις απαραίτητες γλώσσες προγραμματισμού στο back – end όπως html, css, javascript, PHP, My SQL έτσι ώστε το wordpress site σου να πληρεί όλες τις προυποθέσεις για ένα σύγχρονο και σωστα δομημένο site.

Τέλος το αποτέλεσμα θα είναι full responsive έτσι ώστε να μπορεί περιηγηθεί σωστά ο χρήστης οποιασδήποτε κινητής τηλεφωνικής συσκευής ή τάμπλετ.

web-design-image

Ποιος τύπος ιστοσελίδας σας ενδιαφέρει;

Web Site

Η παρουσίαση μιας εταιρικής σελίδας στις μέρες μας είναι το Α και το Ω της διαφήμισης της. Όλοι μας όταν χρειαζόμαστε μια πληρoφορία το πρώτο μέρος που ανατρέχουμε είναι το διαδίκτυο. Συνεπώς η σωστή εικόνα μίας εταιρείας στο διαδίκτυο έιναι υψίστης σημασίας.

Στην Omega Design έχουμε θέσει ως προτεραιότητα τις υψηλές υπηρεσίες προς εσάς, για αυτό το λόγο πριν ξεκινήσουμε μια σελίδα ερευνούμε πολύ καλά την αγορά ετσι ώστε να προτείνουμε το σωστό όχι μόνο αισθητικά αποτέλεσμα αλλά και εργονομικά. Εν ολίγοις θα σας παραδώσουμε μία σελίδα που θα πληρεί όλες τις απαραίτητες προυποθέσεις σε σχέση με την αγορά και τον ανταγωνισμό της.

E - Shop

Το διαδικτυακό εμπόριο στη εποχή που ζούμε καταλαμβάνει πάνω απο 50% του συνολικού διαδικτύου, ποσοστό απόλυτα φυσιολογικό αφου πλέον μπορούμε απο την άνεση του σπίτιου μας να πάρουμε πληροφορίες ή να αγοράσουμε όποιο προιόν θέλουμε με λίγα μόνο κλικ.

Είναι απόλυτα βέβαιο ότι η παγκόσμια τάση στην αγορά έχει οδηγήσει τον κόσμο στο να εστιάζει όλο και πιο πολύ την αγοραστική του δυνατότητα στο διαδίκτυο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε αυτό που λένε πολλοί ειδικοί του χώρου ότι το να έχεις ένα eshop είναι σα να έχεις ένα πωλητή στη δια΄θεση σου 24/7 επί 365 ημέρες το χρόνο.

Όμως ένα eshop θα πρέπει να είναι εύχρηστο για να μπορεί να έχει αυτό που λέμε “conversions” δηλαδή πωλήσεις.
Στην Omega Design γνωρίζουμε τα συνήθη προβλήματα των eshop όπως το να μη βρίσκετε την Shop σελίδα ή το κουμπί add tο cart να μη δουλεύει σωστά και τα λύνουμε σχεδιάζοντας eshop’s που πραγματικά δημιουργούν “conversions” και σας φέρνουν πωλήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για την κατασκεύη eshop μπορείτε να δείτε εδώ.

Blog

Τα blogs θα λέγαμε αποτελούν το νέο μεγάλο βήμα στην ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των ανθρώπων. Τα στατιστικά λένε πως υπάρχουν 600 εκ. blogs σε όλο τον κόσμο με ενεργούς bloggers 31 εκ., αριθμός που αυξάνεται καθημερινά. Λογική βέβαια εξέλιξη αφού στα blogs μπορούν οι άνθρωποι να μοιραστούν σκέψεις, προβληματισμούς ή ακόμα και λύσεις σε προβλήματα.
Γνωρίζοντας λοιπόν τη σπουδαιότητα των blogs, εδω στην Omega Design θα βοηθήσουμε και εμείς στην έρευνα του επίδοξου blogger έτσι ώστε πριν δημιουργήσουμε το blog του να προτείνουμε λύσεις και λεπτομέρειες που πιθανόν να μη γνωρίζει έστι ώστε να κάνουμε το blog του ακόμα πιο αποδοτικό προς το κοινό του.