Graphic Design

graphic-design

Το graphic design είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια  έχει μπει για τα καλά στο χώρο της κατασκευής  ιστοσελίδων . Στις μέρες μας το software που υποστηρίζει την δημιουργία γραφικών έχει φτάσει σε βαθμό που κανείς δεν το περίμενε. Μπορούμε να σχεδιάζουμε πλεόν φωτορεαλιστικές εικόνες που δεν έχουν κάτι ζηλέψουν απο τις καλές φωτογραφίες.

Φαντάσου να έχεις σκεφτεί μια σκηνή ή ένα breathtaking τοπίο και να μη μπορείς να βρείς κάτι να του  μοιάζει αλλά να μπορείς να το σχεδιάζεις απο την αρχή μόνος σου. Πλέον με το software που είναι διαθέσιμο στις μέρες μας έχεις την δυνατότητα να σχεδιάσεις ότι μπορείς να φανταστείς.

Βέβαια το Graphic Design δεν είναι μόνο φωτορεαλισμός. Η χρήση του εξυπηρετεί και ανάγκες όπως σχεδιασμό icons ή illustrations οι οποίες μπορούν να απεικονίσουν ένα οργανόγραμμα.

Τέλος με το εξέλιξη του σχεδιασμού στις μέρες μας, έχεις την δυνατότητα να απεικονίσεις πράγματα που δεν θα μπορούσες μία φωτογραφία όπως για παράδειγμα θες ένα icon που να δείχνει ένα στόχο. Είναι πιο λογικό να το σχεδιάσεις παρά  να το φωτογραφίσεις.

graphic design

Ποιός τύπος Graphic Design σας ενδιαφέρει;

Graphic Design

O σχεδιασμός γραφικών είναι πρωτίστης σημασίας για την καλή αισθητική μίας ιστοσελίδας. Μια σωστά επεξεργασμένη εικόνα σε ένα software όπως το Adobe Photoshop μπορεί να αποσπάσει απίστευτα καλές κριτικές και να δώσει μια τέλεια εικόνα σε ολόκληρη την ιστοσελίδα. Στην Omega Design έχουμε την σωστή αισθητική αλλά και τους σωστούς συνεργάτες έτσι ώστε να μπορούμε να δημιουργούμε τις κατάλληλες φωτογραφίες κατόπιν επεξεργασίας και να δίνουμε άλλη διάσταση στην ιστοσελίδα σας.

Logo Design

Ο σχεδιάσμος του λογότυπου (Logο) της επιχείρησης είναι ακαδημαικό μάθημα. Σίγουρα πίσω απο την σωστή σχεδίαση logo κρύβεται μία τεράστια επιστήμη. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να πρέπει με μια εικόνα να αποτυπώσεις το είναι της δουλειάς σου. Στην Omega Design μελετάμε πολύ την δημιουργά του logo διότι αναγνωρίζουμε και την σπουδαιότητα του στην συνολική εικόνα της δουλειάς σας.