Κατασκευή Ιστοσελίδων στον Κορυδαλλό

Βρίσκεστε στον Κορυδαλλό ή την Νίκαία και ενδιαφέρεστε για κατασκευή ιστοσελίδας;

Κορυδαλλός! Ένα από τα προάστια του Πειραιά. Έχει έκταση 4.324 χλμ και συνορεύει με την Νίκαια, την Αγία Βαρβάρα και το  Χαιδάρι. 

Στον Κορυδαλλό βρίσκεται και ένας από τους μεγαλύτερα εμπορικούς δρόμους της Αθήνας, η Οδός Ταξιαρχών. 

Παραδοσιακά στην Οδό Ταξιαρχών έρχεται κόσμος από όλη την Ελλάδα και την Αθήνα για να κάνει τις αγορές του σχεδόν  για τα πάντα!

Τα τελευταία χρόνια βρισκόμαστε και εμείς στην περιοχή του Κορυδαλλού και αναλαμβάνουμε κατασκευή ιστοσελίδων και eshop από διάφορες επιχειρήσεις που θέλουν να προβληθούν στο internet.

Θεωρούμε τιμή μας να μας εμπιστεύονται για την κατασκευή της ιστοσελίδας τους επιχειρηματίες από τη περιοχή του Κορυδαλλού αλλά και τις γύρω περιοχές όπως της Νίκαιας και του Πειραιά και πάντα  φέρνουμε εις πέρας την κάθε ανάθεση για κατασκευή ιστοσελίδας που έχουμε, με γνώμονα τη σοβαρότητα, τον επαγγελματισμό και σεβασμό στον πελάτη μας.

Αντιμετωπίζουμε τη κάθε μας εργασία ξεχωριστά και επικοινωνούμε σε απόλυτο βαθμό με τον πελάτη μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κατανοήσουμε πλήρως τα “θέλω” του και να μπορέσουμε να του προσφέρουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα στην κατασκευή ιστοσελίδας του, τόσο οπτικά όσο και ουσιαστικά.

Κατασκευή Ιστοσελίδων κορυδαλλος Omega Design

Κατασκευή ιστοσελίδας εταιρικής παρουσίασης.

Η διαδικτυακή εικόνα μιας επιχείρησης τα τελευταία χρόνια είναι το Α και το Ω για το γενικότερο της image.

Είναι θα λέγαμε η πρώτη επαφή που μπορεί να έχει ο πελάτης με την επιχείρηση αυτή. Εύλογο λοιπόν θεωρείται το γεγονός ότι θα πρέπει η ιστοσελίδα αυτή να έχει κάποια χαρακτηριστικά αλλά και να πληροί κάποιες προϋποθέσεις έτσι ώστε να μπορέσει να δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο επισκέπτης της αλλά να το κάνει χωρίς να τον μπερδέψει ή να τον δυσκολέψει ενώ παράλληλα να έχει και μια όψη επαγγελματική αντίστοιχη της εταιρίας που εκπροσωπεί, έτσι ώστε να μείνει ο ίδιος ευχαριστημένος από τη περιήγηση του στη σελίδα.

Στην Omega Design η κάθε κατασκευή  ιστοσελίδας  για εμάς δημιουργεί αυτόματα ένα στοίχημα, αυτό του να μείνει τόσο ευχαριστημένος ο πελάτης  από τις υπηρεσίες μας που να μας συστήσει και σε κάποιον άλλον πελάτη. Θεωρούμε την ύψιστη τιμή που μπορεί να κάνει ο ένας πελάτης μας πέρα του να μας  εμπιστευτεί την κατασκευή ιστοσελίδας της επιχείρησης του και είμαστε σε θέση να κερδίζουμε συνεχώς αυτό στοίχημα.

Κατασκευάζουμε σελίδες που είναι σωστά δομημένες, έχουν όλα τα απαιτούμενα για να κατατοπίσουν πλήρως τον επισκέπτη τους σε ότι χρειαστεί και αυτό επιτυγχάνεται μέσα από ομαδική δουλειά και συνεργασία με τον κάθε πελάτη μας έτσι ώστε να κατανοήσουμε πλήρως το αντικείμενο που θέλει να επιδείξει στο διαδίκτυο.

Περισσότερες πληροφορίες για κατασκευή ιστοσελίδας εταιρικής παρουσίασης μπορείτε να δείτε εδώ.

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος eshop.

Είναι σαφές τα τελευταία χρόνια στους ιδιοκτήτες εμπορικών καταστημάτων πως πέρα από την αγορά και την πελατεία που έχουν αποκτήσει με τα χρόνια από το φυσικό τους κατάστημα, υπάρχει  και μία άλλη αγορά η οποία είναι τεράστια σε μέγεθος και περιμένει να δηλώσουν την δική τους παρουσία και να διεκδικήσουν ένα μερίδιο της.

Αυτή δεν είναι άλλη από την διαδικτυακή αγορά. Ωστόσο όπως όλες οι αγορές, έτσι και αυτή έχει τις ιδιομορφίες της και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της που θα πρέπει κανείς να προσέξει για να μπορέσει να πορευτεί σωστά σε αυτή έτσι ώστε να επιτύχει τον βασικό σκοπό της που δεν είναι άλλος από την αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησης.

Στην Omega Design αντιμετωπίζουμε με ξεχωριστό τρόπο κάθε project που αφορά σε κατασκευή eshop. Θα μελετήσουμε την κάθε περίπτωση μαζί με τον πελάτη μας και θα προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση έτσι ώστε να κατασκευάσουμε ένα eshop που να μπορεί να του φέρει πωλήσεις, αφού άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός της δημιουργίας του.

Επίσης θα φροντίσουμε η εμπειρία χρήστη να είναι τέτοια που ο κάθε επισκέπτης να μπορεί να βρει εύκολα το προϊόν που αναζητά, δημιουργώντας τα σωστά φίλτρα αναζήτησης, ενώ θα η σελίδα του κάθε προϊόντος θα είναι με τέτοιο τρόπο δομημένη που θα δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το προϊόν όπως μέγεθος, χρώμα, τιμή, κατηγορία προϊόντος κλπ.

Περισσότερες πληροφορίες για κατασκευή eshop μπορείτε να δείτε εδώ.

Θα θέλατε να μιλήσουμε για τη δική σας σελίδα;